Android wekkerradio

Sinds een tijdje is mijn wekkerradio de deur uit; ik werd nooit zo happy van zo’n 7-segments lamp in m’n gezicht. Ter vervanging doet mijn telefoon dat nu. Pluspunt: hij begint nu een paar minuten voor tijd zachtjes naar steeds wat harder richting het eindvolume te gaan. Top. Het nadeel is dat ik nu helemaal geen klok heb op m’n nachtkastje heb en dus altijd bij vrouwlief kijk. Jawel: tegengestelde belangen.

Gisteren kwam ik een project tegen op instructables wat een oplossing is voor alles! Nouja, in ieder geval voor mijn klok/alarm/wekker ‘issue’.

F003BAFIH90OL3W.MEDIUM

Juist! Da’s slim =) Gisteren alvast even proefgedraaid met een klok-app en dat voldoet prima (zie titelafbeelding). De digits zijn erg subtiel waardoor ik niet het idee heb dat ik een bouwlamp in m’n gezicht heb als ik ‘s nachts een keer wakker word. Daar gaan we zeker een keer wat mee doen =)

 

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta

nebula Written by:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.