Handschoen remote

Voor de wintersport heb ik, als verantwoordelijk persoon (ahem) , een helm. En niet zomaar een, namelijk een helm met een optie op een ingebouwde koptelefoon (zie afbeelding van deze post). Nu had ik nog een oude PMX-100 liggen en die heb ik pas gemaakt op de helm. Resultaat: fijn geluid tijdens solo afdalingen zonder verlies van comfort of veiligheid.

PMX 100

Het enige wat ik wat onhandig vond is wanneer ik bij een lift stond en iemand een praatje wilde maken het lastig te volgen was vanwege de muziek op m’n hoofd. Even snel uitzetten ging ook niet makkelijk met die dikke handschoenen en m’n telefoon diep in m’n jas.

Vandaar het volgende idee: een afstandsbediening in mijn handschoen met grote knoppen die ook met handschoenen aan goed te bedienen is!

20160224_183820

Dat is zo’n knop: 12 x 12 mm, groter kon ik niet vinden. Met behulp van de Android documentatie wil ik een splitter maken voor een normale koptelefoon die ik makkelijk kan koppelen aan de afstandsbediening en een willekeurige Android telefoon.

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta

nebula Written by:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.